1. Home
  2. Vierpersoonskamer

Vierpersoonskamer

€ 170,00 per nacht

Meer informatie

Vierpersoonskamer

€ 170,00 per nacht

Onze 4 persoons familie kamer.

Deze 2 kamers beschikken per kamer over 2 losse boxspring bedden (totaal 1.60 m breed), per kamer ’n wastafel, twee stoelen + tafeltje, televisie, en een gezamelijke badkamer met douche en toilet.

Op deze kamer kan eventueel nog een extra bed voor een 5e persoon bijgeplaatst worden.

Gezellig zitgedeelte

Gratis wifi

Gratis parkeren

Gezellige steden

Hotel

Algemene informatie

Honden zijn in het restaurant tijdens diner en op de hotelkamers niet toegestaan. Ons hotel is zowel beneden in het horecagedeelte als boven op de hotelkamers geheel rookvrij. Buiten mag er natuurlijk wel gerookt worden.

Inchecken tussen 15:00 en 22:00 uur.
Uitchecken voor 10.00 uur.

Indien u langer en buiten de gebruikelijke in en uitcheck tijden gebruik wenst te maken van uw kamer, is dit in overleg ook mogelijk. De Extra kosten hiervoor zijn € 15,00.

Groeps en familie arrangementen zijn mogelijk, wij stellen deze graag op basis van uw wensen in overleg met u samen. Voor inlichtingen kunt u vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen via 043-457 20 19.

Reviews

Boek een kamer

Wij vinden het ontzettend gezellig dat u een bezoekje wilt brengen aan Hotel Heijenrath! Neem telefonische contact met ons op om deze kamer te boeken. Om teleurstellingen te voorkomen kan u het beste op voorhand reserveren. U dient zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering.

Onze overige kamers

Hotel Heijenrath heeft verschillende kamers tot u beschikking. De grote van de kamers verschillen van één tot vierpersoons kamers.
De 4 persoons familiekamer bestaat uit 2 tweepersoonskamers met gedeelde badkamer op de 2e verdieping.

Menu