Home » Ons hotel

Ons hotel

hotel Heijenrath terras

Hotel Heijenrath

De gemoedelijke gastvrijheid in ons familiehotel en de prachtige natuur van het Heuvelland zorgen voor een volledige rust en ontspanning. Hotel Heijenrath beschikt over 7 tweepersoonskamers en 1 driepersoonskamer. De 2 tweepersoonskamers op de 2e verdieping vormen met een gezamelijke badkamer ’n 4 persoons familiekamer.

U kunt bij ons genieten op het sfeervolle buitenterras, maar ook in de huiskamer van Hotel Heijenrath kunt u terecht voor gezelschapsspelletjes, een goed boek, de krant of een prettig gesprek. Wij beschikken over een bar en een gezellig zitgedeelte. 

Ons Hotel is zeer goed bereikbaar.
De bussen uit Gulpen en Maastricht stoppen voor onze deur. Het gehele hotel, dus ook op de kamers en het terras, is voorzien van gratis wifi. Een eigen gratis parkeergelegenheid is aanwezig.

Onze kamers

Hotel Heijenrath heeft verschillende kamers tot u beschikking. De grote van de kamers verschillen van één tot vierpersoons kamers. Deze vierpersoons familiekamer bestaat uit 2 tweepersoonskamers met gedeelde badkamer op de 2e verdieping.

Steden

Dicht gelegen bij steden als Valkenburg en Maastricht

Kamers

Hotel Heijenrath beschikt over 8 verschillende kamers

Gezellig zitgedeelte

In ons hotel kan u terecht voor een hapje, drankje of goed gesprek

Parkeren

Bij het hotel zijn verschillende parkeerplaatsen gratis beschikbaar

Arrangementen

Minimaal 2 meerdaagse basis arrangementen en jaarlijks wisselende arrangementen:
Wij heten u persoonlijk van harte welkom met een drankje en een lekker stuk Limburgse vlaai. De prijzen zijn gebaseerd op minimaal 2 personen. Wilt u met meerdere personen komen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij kijken samen naar de mogelijkheden.

Nationale Feestdagen Arrangement

2 wandelkaarten met paaltjes – en grensoverschrijdende wandelingen rondom Heijenrath – Slenaken

Hotel Heijenrath Arrangement

4 daags arrangement met een drankje en een lekker stuk Limburgse vlaai.

Arrangementen

Hotel Heijenrath heeft 2 standaard arrangementen.
Het nationale feestdagen arrangement, welke van toepassing is tijdens alle nationale feestdagen zoals o.a. pasen, pinksteren etc..
Het Hotel Heijenrath arrangement, welke het gehele jaar buiten de nationale feestdagen van toepassing is.

Buiten de beide standaard arrangementen worden er jaarlijks diverse arrangementen aan toegevoegd. Denk hierbij aan een muzikaal arrangement, culinair arrangement of bijvoorbeeld een sportief arrangement.
Check voor ’n leuk en gezellig arrangement dan ook regelmatig onze web-site en volg ons op facebook.

Menu